HOME

AANBOD

OVER MIJ

TARIEVEN

CONTACT

CLICKER TRAINING

Coaching

Thuis in de eigen omgeving is waar je samen met je hond het meeste bent. Daar werk ik dus ook het liefst aan de basis. Tijdens deze sessies ga je in en om het huis met je hond aan de slag. Geschikt voor pups en volwassen honden.

 

Tijdens een privéles kan er extra aandacht besteed kan worden aan dingen die in en om het huis spelen. Bij elk gezin is deze vraag anders. Iedere hond is immers anders. De nadruk van deze lessen ligt op de opvoeding van je hond. Je leert je hond op een andere manier kennen en krijgt inzicht in waarom je hond bepaalde dingen doet. Ook leer je natuurlijk hoe je er dan mee om kunt gaan en je hond op een fijne manier kunt bijsturen. Ook als ik er niet bij ben.

 

Individuele puppylessen

De nadruk van privé puppylessen ligt op de opvoeding, de socialisatie en de ontwikkelingsbehoeftes van de pup. Hierbij wordt aan jou en je gezin geleerd hoe jouw pup leert. Wat doet je pup en waarom? Zo krijgt je inzicht in hoe je in verschillende situaties het gedrag van je pup op een positieve manier kunt sturen.