Over mij

Mijn naam is Hanneke Brandt. Mijn hele leven draait altijd al om dieren - honden, paarden en katten. Ik ben gediplomeerd Kynologisch instructeur, met een specialisatie in puppy’s. Daarnaast ben ik gediplomeerd  Kynologisch Gedragstherapeut (Martin Gaus).

En door het behalen van het diploma Dog Trainer Professional van Karen Pryor, ben ik Clicker Professional en Karen Pryor Certified Training Partner. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Gedragstherapeuten voor Honden NVGH/Alpha.

 

Ervaring

Ik heb een heel aantal jaren les gegeven op particuliere hondenscholen en Kynologenvereniging Nieuwegein. Ik heb 2 jaar gewerkt als Instructeur Puppy en Pleeggezinnen bij KNGF geleidehonden.

 

Tegenwoordig heb ik mijn eigen hondenschool. Hier ben ik een aantal uren in de week bezig met pups en hun eigenaren een goede start te geven en de jong volwassen honden met hun eigenaren door de moeilijke puberteit te helpen.

In mijn gedragstherapiepraktijk ben ik regelmatig in de weer met eigenaren en honden die elkaar even niet zo goed begrijpen, honden die ongewenst gedrag hebben ontwikkeld.

En als privétrainer werk ik vooral met mensen die geen zin of tijd hebben om met hun hond naar een hondenschool te gaan, maar wel met hun hond willen trainen. In deze één-op-één trainingen kan ik echt ingaan op wat de mensen met hun hond willen leren.

Dit doe ik allemaal met behulp van clicker training.

 

2 dagen per week zet ik mij in als instructeur voor Stichting Dutch Cell Dogs. Een prachtige manier om honden en gedetineerden te helpen naar een betere toekomst.

 

Ik ben continu bezig met leren en ik blijf me ontwikkelen. Ik vind het heerlijk om te leren en om nieuwe dingen te ontdekken. Als instructeur en gedragstherapeut volg ik alle ontwikkelingen op de voet en volg ik regelmatig bijscholingen, seminars en cursussen.

 

Naast mijn kennis en kunde zie ik dat begrip, geduld en enthousiasme de sleutel zijn om mensen weer te kunnen laten genieten van hun hond en honden weer te laten genieten van hun baas.